diumenge, 11 de desembre de 2011

FULLES
Segueix la pluja de fulles m'agrada molt el canvi de colors del verd al daurat i vermells.


Escrit
... i una fulla es va despendre, va caure a poc a poc, gronxada pel vent, fent tomborelles, dansant amb l'aire humit carregat d'olor de terra a la tardor. Girava capritxosa i presumida. Contenta d'haver format part d'aquell arbre tan bell. Sense cap remordiment, sense cap tristesa, ballant fins l'últim instant. Coneixedora de la seva sort, conscient que acabava el viatge més bonic. La seva vida es desprenia de l'arbre. I des del terra, tota encuriosida, una cuca se la mirava i li donava les gràcies per caure tan dignament.

                  Jordi Guirado. Poeta

2 comentaris:

 1. Molt maques aquestes fulles caigudes al terra, els colors son una maravella.

  Petonets!

  ResponElimina
 2. ...i una fulla es va despendre, va caure a poc a poc, gronxada pel vent, fent tombarelles, dansant amb l'aire humit carregat d'olor de terra a la tardor. Girava capritxosa i presumida. Contenta d'haver format part d'aquell arbre tan vell, tan bell.
  Sense cap remordiment, sense cap tristesa, ballant fins l'últim instant. Coneixedora de la seva sort, conscient que acabava el viatge més bonic. La seva vida es desprenia de l'arbre. I des del terra, tota encuriosida, una cuca se la mirava i li donava les gràcies per caure tan dignament.

  Jordi Guirado
  Un petó, Marta.

  ResponElimina